2015m. Ukmergės miesto šventės greitųjų šachmatų turnyras

BANERIS-MIESTO-SVENTE-20151-600x255
Paskutinę gegužės dieną šachmatų klube įvyko 2015m. Ukmergės miesto šventės „Susieikime, kaimynai“ greitųjų šachmatų turnyras. Dalyvavo penkiasdešimt šachmatinikų iš Širvintų, Jonavos, Rokiškio, Kėdainių bei ukmergiškiai.
A turnyre nugalėtoju tapo Laimutis Mikėnas iš Rokiškio, antrą vietą užemė taip pat rokiškėnas Raimundas Ivanauskas, o trečią vietą – ukmergiškis Artūras Rimydis. Tarp moterų geriausiai sekėsi Astai Valčiukienei iš Ukmergės.
Jaunių grupėje pirmą-trečią vietą pasidalino po keturis taškus surinkę ukmergiškiai Martynas Dolmantas, Artūras Mecelis ir Černikauskas Donatas iš Kėdainių. Merginų grupėje pirma vieta atiteko Mickevičiūtei Gedmantei iš Kėdainių.
Vaikų turnyre iki 10 metų grupėje nugalėtoju tapo kėdainiškis Karolis Račkauskas, antras -Naglis Gutauskas iš Ukmergės, trečias – Robertas Marčiulionis iš Rokiškio. Tarp mergaičių geriausiai sekėsi Žiedei Daujadaitei iš Ukmergės.
Aštuonmečių turnyre pirmą vietą užemė Urbonavičius Vakaris, antras -Kajus Zubavičius iš Kėdainių, trečias ukmergiškis Armandas Uščiauskas.O tarp mergaičių nepralenkiama buvo Liepa Šarkaitė iš Ukmergės.
_DSC3701 _DSC3721

VISI REZULTATAI:
A TURNYRAS
B TURNYRAS
 

Nuotraukos

Print Friendly, PDF & Email

Artimiausiu metu rengiamos varžybos
  • Artimiausiu metu renginių nenusimato
Šiuo metu vykstančios varžybos
  • Šiuo metu vykstančių renginių nėra
Archyvas
Who's Online
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members