Lego gatvė

Miesto šventės metu vaikystės kieme prie Kultūros centro, akį traukė spalvota Lego kaladėlių gatvė. Statybose dalyvavo 24 ,,Lego,, architektai, kurie pastatė 15 metrų Ukmergės miesto Lego kaladėlių gatvę.
Lego fanų klubo ,,LITLUG,, įamžintos Ukmergės Lego gatvės statybos
DSC_0131
Konkursas pritraukė ne tik vaikus, bet ir Lietuvos Lego fanų klubą ,,Litlug,, . Keturi klubo nariai pristatė ne tik pusę metro aukščio siekiančius statinius, bet ir įspūdingą mašinų kolekciją, čia pat demonstravo kaip jos veikia.
DSC_0125

DSC_0133
Vaikų statiniai buvo labai išradingi ir gražūs. Mieste galima buvo sutikti ir policininkų, bei nusikaltėlių, gaisrininkų ir greitosios automobilių, kaip visada skubančių į pagalbą. Laivais užklydę buvo piratai ir dinozaurai klaidžiojo. O kiek parkų, gyvenamųjų namų, kavinių! Kaip ir tą dieną Ukmergės mieste virte virė gyvenimas , taip ir šioje gatvėje visur šurmuliavo maži Lego žmogeliukai.
Jaunųjų architektų darbus vertino komisija sudaryta iš Meno mokyklos dailės skyriaus mokytojų, architekto, bei ,,Litlug,, klubo atstovo. Jiems teko sunkus uždavinys išrinkti pačius geriausius architektus.
Mergaičių grupėje pirma vieta atiteko Inetai Noreikaitei, antra- Viltei Amankavičiūtei, o trečia vieta buvo įvertinta jauniausia dalyvė trijų metų Alisija Sokolova.
Vaikų iki šešių metų amžiaus grupėje pirma vieta skirta penkiamečiui Joriui Vizbarai. Simboliška, kad jis buvo ir pirmas užsiregistravęs į konkursą dalyvis. Jo lėktuvėlis sužavėjo komisiją. Antra vieta skirta keturių metų Tomui Pipirui, kuris pastatė didžiulį oro uostą. O trečią vietą laimėjo Meiro Lyderio namas su terasa.


DSC_0148DSC_0146
Kitoje grupėje varžėsi vaikai iki 9 metų. Pirma vieta skirta Arnui Balžekui, antra- Emiliui Gvozdui, o trečia – Nagliui Gutauskui. Šių vaikų darbai išsiskyrė išradingumu ir originalumu.
Vyresnių nei dešimt metų grupėje varžėsi penki dalyviai. Pirmą ir antrą vietą pasidalino broliai Paulius ir Medas Savickai, trečia vieta už įspūdingą dinozaurų parką skirta Vladislavai Sokolovai.
O visi dalyvavę vaikai gavo Lego architektų pažymėjimus, kurie įpareigoja ir toliau kūrti ir statyti iš šių mažų kaladėlių!

Nuotraukų galerija

Print Friendly, PDF & Email

Автор: koten.ru
Artimiausiu metu rengiamos varžybos
  • Artimiausiu metu renginių nenusimato
Šiuo metu vykstančios varžybos
  • Šiuo metu vykstančių renginių nėra
Archyvas
Who's Online
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members