Suvalkijos pavasaris 2014

Nugalėtoja Ugnė ŠniuikaitėPirmas iš kairės Vakaris Urbonavičius

Sėkmingas turnyras buvo Ukmergės Sporto centro šachmatininkams sekmadienį , balandžio 6 dieną, Vilkaviškyje. Tradiciniame  vaikų greitųjų šachmatų turnyre ,,Suvalkijos pavasaris 2014,, ukmergiškiai iškovojo net penkias taures už pirmą vietą, po vieną antros ir trečios  vietos medalį. Dalyvavo 99 šachmatininkai iki 14 metų. Vaikai žaidė trijuose turnyruose : A turnyras 5-6 klasių ir 7-8 klasių mokiniai, B turnyras 1-2  ir 3-4 klasių mokiniai ir C turnyras patys mažiausi šachmatininkai – darželinukai.

Per vidurį Viktorija Balcerytė ir Martynas DolmantasNugalėtojas Normantas Noreika

Daugiausia dalyvavo darželinukų, net 44 pradedantys šachmatininkai. Labai gerai sužaidė ukmergietė Ugnė Šniuikaitė  laimėjo pirmą vietą netik tarp mergaičių, bet ir berniukų. O Vakaris Urbonavičius iškovojo trečią vietą tarp berniukų.

Tarp pirmokių – antrokių mergaičių  pirmą  vietą iškovojo Emilija Verbickaitė, o antrą vietą – Augustė Ratkevičiūtė. O Normantas Noreika laimėjo  pirmą vietą tarp trečios ir ketvirtos klasės mokinių.

Vyriausiųjų turnyre Martynas Dolmantas iškovojo pirmą vietą tarp berniukų, o Viktorija Balcerytė – pirmą vietą tarp mergaičių.

Rezultatus rasite čia.

Varžybų akimirkas rasite čia.

Print Friendly, PDF & Email

Artimiausiu metu rengiamos varžybos
  • Artimiausiu metu renginių nenusimato
Šiuo metu vykstančios varžybos
  • Šiuo metu vykstančių renginių nėra
Archyvas
Who's Online
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members